Publiceringsverktyg, CMS

Ett effektivt CMS hjälper dig att skapa och förvalta din webbplats. Det förenklar kommunikationen och gör information och funktioner tillgängliga för slutanvändarna. Vi har lång erfarenhet från flera CMS och är en helhetsleverantör av både externa och interna webbplatser.

Extern webb

Vi jobbar både med nyutveckling och förädling av befintliga webbplatser. Vi försöker vara med tidigt i projekten för att definiera målgrupper och behov. En ny webbplats kan ofta byggas på kort tid med färdiga moduler. Men det är också vanligt att behöva anpassa form och funktion, det löser vi med modern webbteknik: HTML5, CMS5 och effektiva JavaScript-ramverk. Med hjälp av partners tar vi fram design och grafisk formgivning. Vi jobbar långsiktigt med uppföljning och analys av användandet för att upprätthålla riktigt bra webbplatser.

Vi på Soleil har lång erfarenhet av att bygga externa webbplatser på olika CMS men är idag specialiserade på SiteVision.

Intranät

Intranät har utvecklats från att vara en enkelriktad plattform för intern information till att bli ett centralt kommunikationsmedel för var och en; intranäten har influerats av sociala medier och blivit personaliserade och sociala. Rätt person eller rätt information hittas direkt. Individer och grupper kan enkelt kommunicera och dela information med varandra - och hålla sig uppdaterade. Intranäten har dessutom blivit navet för alla de funktioner var och en behöver i sitt dagliga arbete. Vi har haft ledande roller i utveckling av flera sociala intranät med SiteVision som CMS.

Färdiga lösningar

Vi på Soleil erbjuder även färdiga lösningar för flera CMS, till mycket förmånliga priser.

  • Jämförelsetjänst – en kompetent lösning för att besökare på en kommuns webbplats enkelt ska kunna hitta och jämföra olika sorters service. Jämförelsetjänsten kan integreras oavsett CMS.
  • Socialt intranät – ett effektivt startpaket till SiteVision för att på kort tid komma igång med Social Collaboration.
  • Öppna data – ett startpaket till SiteVision för att snabbt komma igång med automatisk publicering av öppna data med minimal insats av redaktörer.

Resultat av vårt arbete

Kungliga biblioteket – funktionell, användarvänlig och lekfull externwebb

Kungliga biblioteket – funktionell, användarvänlig och lekfull externwebb

Kungliga biblioteket erbjuder allt mellan himmel och jord. Från kartor och avhandlingar till film, r...

Läs mer
Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.