Trivsel och trygghet i det digitala

Vad kul att du kikar in till oss på Soleil – välkommen! Vi är ett härligt gäng IT-konsulter som brinner för att hjälpa våra kunder på deras digitala resa. Vi vill göra arbetsvardagen roligare, enklare och effektivare och det gör vi genom att skapa ordning och reda i den digitala arbetsmiljön.

Helhetsleverantör av intranätslösningar och externa webbplatser

Vi är en helhetsleverantör av intranätslösningar och externa webbplatser och vill gärna vara med hela vägen från idé, koncept, strategi och genomförande till införande, förankring och uppföljning. Vi tycker om att starta vårt samarbete tidigt på resan, när behov och effektmål ska identifieras och formuleras – för att lägga en så bra grund som möjligt för utveckling och införande, och inte minst för uppföljning efter projektet.

Vi bygger framgång för våra kunder, partners och oss själva genom att använda metodik i framkant, alltid se till att vi har bäst kompetens och genom att agera seriöst och långsiktigt. Vårt mål är att vara den ledande leverantören av intranätslösningar i Sverige.

Medarbetarna är den viktigaste resursen

Medarbetarna är den viktigaste resursen en organisation har och den digitala arbetsmiljön är viktig för att alla ska trivas och känna sig trygga. Den behöver omsorg och omtanke – precis som den fysiska och psykosociala miljön. Att investera i den digitala arbetsmiljön är därför att investera i sina medarbetare.

Vår historia

Soleil startades 2011 av fyra utvecklare och projektledare som arbetade tillsammans på SBAB. Dessa fyra är fortfarande delägare och verksamma i företaget. Idag är vi drygt 30 medarbetare som är specialiserade inom olika områden som webbutveckling, design, projektledning, utbildning och verksamhetsutveckling. Vi har all den kunskap och kompetens som behövs för att ta fram framgångsrika digitala arbetsplatser åt våra kunder, såväl små som stora företag och organisationer där funktionaliteten är viktig.

De flesta av våra kunder finns inom offentlig sektor, men vi har fått alltfler kunder inom privat sektor – ett område där vi gärna vill växa mer.

Vi håller våra löften

För oss står åtagandet gentemot våra kunder i centrum. Det viktigaste för oss är nämligen att alltid hålla våra löften och att leverera kvalitet.

Lagkänslan betyder allt

Vi uppskattar olikheter och har en tolerans för egenheter. Det genomsyrar hela vår organisation och gör att det alltid är högt i tak. Framgång skapar vi tillsammans.

Livskvalitet framförallt

Vi tror på att göra saker tillsammans för att skapa trivsel. Och vi är helt säkra på att man presterar bättre om man har en bra balans mellan jobb och fritid. Det tror vi ger livskvalitet.

Kontaktperson

Per Johansson

VD
+46 73 370 06 92

Kontakta mig

Tack för ditt mail!

Tack för ditt mail! Vi kommer kontakta dig så snart som möjligt.

Öppna produktblad

×
Något gick fel, prova igen.