Exempelbild

Fotograf: Lars Berg

2018-09-05

Möt oss på SiteVisiondagarna - lär dig allt du behöver veta för att skapa den bästa digitala arbetsplatsen

Den 23 och 24 oktober har du chansen att träffa branschkollegor och lära dig mer om bland annat intranät, spännande digitala lösningar och trender. Välkommen till SiteVisiondagarna i Örebro. Där kan du diskutera med oss i vår monter och lyssna på vår föreläsning om hur du bygger en modern, framgångsrik och effektiv digital arbetsplats.

Låt intranätet utvecklas till en digital arbetsplats

När du ska skapa en digital arbetsplats behöver medarbetarnas behov och organisationens personlighet stå i centrum. Ann Svalling, teamchef och Office 365-ansvarig och Fredrik Lindholm, affärsutvecklare, föreläser om just detta. De kommer att dela med sig av exempel på kundresor där vi kombinerat SiteVision med Office 365 för att få en modern, framgångsrik och effektiv digital arbetsplats. Läs mer om föreläsningen.

Ställ frågor till Soleils specialister i vår monter

SiteVisiondagarna har fokus på webbpubliceringsverktyget SiteVision och riktar sig till dig som jobbar med eller på annat sätt kommer i kontakt med SiteVision och webben. Välkommen till vår monter och slå dig ner i solstolen så ska vi prata om trivsel och trygghet i det digitala. Ta med dig alla frågor du kan komma på om intranät, digital arbetsplats, extern webbplats, SiteVision, verksamhetsutveckling, integrationer, utbildningar och content, eller vad du än har för funderingar. Vi har många medarbetare med olika expertkunskaper på plats i montern.

Läs mer om SiteVisiondagarna.