Johan Mattsson, Säljare på Soleil

2017-08-24

Välkommen Johan!

Vi presenterar Johan Mattsson, vårt senaste stjärnskott i säljorganisationen på Soleil. Johan kommer med sin gedigna erfarenhet av försäljning mot privata bolag guida våra kunder till rätt lösningar.

Tidigare erfarenheter

Johan har under många år arbetat med komplex försäljning inom business-to-business. Tidigare har han bland annat jobbat med att underlätta sina kunders digitala dokumenthantering när det gäller distribution och lagring. Senast kommer han från eget företag där han jobbat med säljkonsultation och lösningar för marketing automation.

Det här är Johan

På jobbet drivs Johan av att leverera något som verkligen gör skillnad för kunderna. Då gäller det att förstå kundens verksamhet på djupet och att snappa upp och lösa deras utmaningar och problem. Johans ledord är därför lyhördhet och engagemang, och de ledorden gäller även andra delar i livet.

Han bor strax utanför Karlstad i Skattkärr med sambo, hund och en ettårig son. Det är bara Volvon som fattas! Han är intresserad av sport i olika former och framförallt ishockey eftersom han själv tidigare varit aktiv spelare. Andra intressen är tv-spel samt god mat och kaffe (svart och rivigt ska det vara!).

Johan tipsar

Det är väldigt spännande hur kundernas köpprocess ständigt förändras både inom business-to-consumer och business-to-business. Initialt i en kunds köpprocess finns mycket information om tjänster och produkter redan online. En stark närvaro online och ett starkt varumärke är, och kommer fortsätta vara, otroligt viktigt när konkurrensen om kunderna bara ökar. Det blir därför viktigare att finnas med i kundernas medvetande tidigt i deras köpprocess och därför kommer arbetssätt som inbound marketing och marketing automation att bli allt viktigare i ett företags marknadsföring och försäljningsprocess framöver.

Vi hälsar Johan varmt välkommen till oss på Soleil!