Anteckningar i ett block

Träffa oss på vårens webbmässor och få massor av inspiration!

2017-03-23

Träffa oss på vårens mässor

I vår ställer Soleil ut på tre mässor. Fokus på mässorna kommer att vara på intranätsutveckling och den digitala arbetsplatsen. Vi arrangerar dessutom Soleils egna event Solinarium för tredje året i rad.

Välkommen att prata webb och effektiva intranät med oss!

Smarta intranät - 4 april

Vi ställer ut på Smarta intranät, Sveriges största event inom intranät. Vi ser förstås fram emot att ta del av alla spännande föredrag, bland annat från IKEA, AcadeMedia, ABB, SCB och Jönköpings kommun. Dessutom blir det extra spännande att lyssna på vår kund, Scania, som håller ett föredrag om sitt globala intranät.

Mer information om Smarta intranät finns här: http://www.kompetensinstitutet.se/smartaintranat/

HR-dagen i Karlstad - 12 maj

På HR-dagen, som går av stapeln i Karlstad den 12 maj, kommer Soleils Fredrik Stodne att hålla ett föredrag om den digitala arbetsplatsen och hur den kan skapa nya möjligheter, men också utmana medarbetarna att tänka annorlunda. Att skapa trivsel och trygghet i det digitala är en förutsättning för både medarbetare, kunder och partners.

Mer information om HR-dagen finns här:
https://www.marknadsrespons.se

Digital Workplace Summit - 17 maj

Vi ställer ut på Digital Workplace Summit, ett av Nordens största event om den digitala arbetsplatsen. Vi ser förstås fram emot att ta del av alla spännande föredrag, bland annat från Google, Volvo, Klarna, ICA, Deloitte och Motivationsbyrån.

Mer information om Digital Workplace Summit finns här: https://www.summitandfriends.se/event/digitalworkplacesummit