Exempelbild

2016-10-06

Fyra av Soleils kunder nominerade till Guldhanden 2016

Soleils kunder IVL Svenska miljöinstitutet, Fortifikationsverket, Varberg kommun och Pensionsmyndigheten är alla nominerade till finalen i SiteVisions tävling för bästa webbplatser och intranät, Guldhanden.

SiteVision belönar de organisationer som med hjälp av plattformen lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga i webbtävlingen Guldhanden. Priset delas ut i tre kategorier; Bästa kommersiella webbplats, Bästa offentliga webbplats och Bästa intranät.

Det är fantastiskt roligt att fyra av våra kunder har nått en finalplats, våra kunder finns i varje kategori. Vi är mycket stolta, säger Per Johansson, VD och delägare på Soleil.

Vinnaren utses under SiteVisiondagarna, av en jury bestående av representanter från bland annat Web Service Award, inUse, Språkkonsulterna och SiteVision.

-Vi håller tummarna för att våra kunder ska vinna, de borde ha goda chanser trots den stora konkurrensen från övriga finalister, säger Per Johansson.

Träffa Soleil på SiteVisiondagarna

Kom gärna och träffas oss på SiteVisiondagarna och prata intranät eller webbsajtutveckling. Soleil är en av utställarna. Dessutom kommer Fredrik Stodne, delägare Soleil att tillsammans med Kristina Bjureklev Netzell hålla ett föredrag om agil och användarnära verksamhetsutveckling.

Om SiteVisiondagarna

SiteVisiondagarna är ett 2-dagarsevenemang med webbpubliceringsverktyget SiteVision i fokus. Evenemanget innehåller föreläsningar om bland annat trender, webbinnehåll, webbriktlinjer, intranät, spännande digitala och tekniska lösningar.

SiteVisiondagarna arrangeras den 18-19 oktober 2016, på Conventum Kongress (Fabriksgatan 17-19) i Örebro.