Exempelbild

2016-09-07

Välkommen Jennie

Låt oss presentera vår nya Projekt- och Förvaltningsledare, Jennie Thorén Johnson.

Tidigare erfarenheter

Jennie är utbildad inom data- och systemvetenskap på Stockholms universitet och KTH och är också certifierad ScrumMaster och certifierad projektledare enligt IPMAs internationella standard. Hon har arbetat som projektledare inom IT i över 10 år. Hon har erfarenhet av allt från projektledning inom intern- och externwebb, programmering, (webb)redaktörsarbete, utbildning, krav- och offertarbete.

Det här är Jennie

Jennie är värmlänningen som gjorde en avstickare till storstaden när hon pluggade till systemvetare. Därefter återvände hon till sköna Värmland och bor nu i hus på Hammarö med sin man och två barn. Javisst, har hon en Volvo kombi, men nej ingen hund :)

Jennie gillar sport i olika former. Fotboll, löpning och dans är det hon gillat bäst. Men med två barn sportar hon nuförtiden mest tillsammans med dem.

Övriga intressen, förutom att hänga med familjen, är inredning, att fika i timmar med vänner och att jobba med de gröna fingrarna. En favorithobby är att få tag i en gammal skruttig möbel (helst med en intressant historia) som får sig ett nytt utseende. Favoritartisten som hon aldrig tröttnar på att ha i lurarna är Springsteen. Älskar kaffe, choklad och hamburgare.

Jennie tipsar

I rollen som projektledare är det mycket viktigt att informera och kommunicera både internt och externt, långt mer än vad man tror. Var extra tydlig i kommunikationen - det kan bespara många missförstånd! Inom IT-branschen är det ofta många utmaningar som dyker upp längs vägen och då gäller det att hålla huvudet kallt och agera utifrån förutsättningarna.

Vi hälsar Jennie varmt välkommen till oss på Soleil!